«Дозвілля — це не спокій,

 а шквал пережитих емоцій!»

   Дозвілля — це не тільки проведення часу, відпочинку, а і розвиток творчих здібностей, реалізації цікавих ідей, і звичайно ж, вільне спілкування не тільки з однолітками, а й знайомства з видатними людьми.
   Учні нашої школи обожнюють відпочивати, розважатись і роблять вони це великим ентузіазмом. Не даремно говорять: «Щоб добре відпочити, над цим треба добре попрацювати.» І наші вихованці завжди готові не тільки до спортивної праці, а ще й до творчої. І з великим задоволенням підтримують традиції відпочинку школи. Так, щороку в інтернаті проходять: презентація шкільних колективів «Знайомтесь – це ми!», вечір танців, вечір до Дня Святого Валентина, святкові концерти, до Дня здоров’я спортивні естафети. Де кожен клас демонструє свої таланти.
   В школі працюють гуртки, які допомагають дітям у виборі шкільного дозвілля.

   Студія образотворчого мистецтва та кераміки «Сонячний промінь»

   кер. Корнеєв К.Ю.
  Вихованці студії кожного року беруть участь у таких дитячих конкурсах: «Охорона праці очима дітей», «Майбутнє країни – у мріях дитини», «Мої права», «Ялинкова прикраса», «Магія мистецтва», «Здай кров заради життя», «Чорнобильська катастрофа: 30 років опісля – що далі?», «Фестиваль писанок», «Розмай дитячих мрій» Всеукраїнський творчий конкурс «Малюнок, лист до мами» з нагоди Дня матері, конкурс дитячого малюнка «Наше мирне небо».

   Досягнення

  Квітень 2014 р. – Трохименко Катерина, лауреат III ступеня Всеукраїнського «Фестивалю писанки – 2014»;
  Грудень 2014 р. -  I місце Гарбуз Анатолій,  II місце Великородна Аріана в обласному конкурсі з декоративно-прикладного мистецтва «Розмай дитячих мрій» (Полтава);
   2014 р. – диплом за участь у Всеукраїнському конкурсі «Ялинкова прикраса»;
   2014 р. – диплом за участь у благодійному ярмарку «Дитячий HANDMADE»;
  2015 р. – I місце Великородна Аріана, III місце Батіщева Карина, II місце Розсоха Влада в обласному конкурсі з декоративно-прикладного мистецтва «Розмай дитячих мрій» (Полтава).

   Фотостудія «Кадр»  

   кер. Чуб В.А.
   Вихованці фотостудії взяли участь у таких конкурсах: обласний конкурс малюнків, плакатів, фотографій «Магія мистецтва» «Я он-лайн», Всеукраїнський конкурс робіт юних художників «Моя країна – Україна!»

   Хореографічний колектив «Шарм»

   кер. Ігнатенко Н.В.
   Досягнення
Дебют на VI фестивалі народного танцю «Весняні передзвони-2017»;
Лауреати II ступеня у фестивалі-конкурсі «Першоцвіт» (2014 р.);
Лауреати II ступеня у фестивалі-конкурсі «Першоцвіт» (2017 р.)

   Вокально-хоровий колектив «Первоцвіт»

   кер. Шило Л.С.
   Досягнення
Лауреати II ступеня у фестивалі-конкурсі «Першоцвіт» (2014 р.);
Лауреати II ступеня у фестивалі-конкурсі «Першоцвіт» (2016 р.);
Дует – Великородна Аріана, Кривошеїна Антоніна, лауреатами II ступеня у фестивалі-конкурсі «Першоцвіт» (2017 р.);
Вихованка вокально-хорового колективу «Первоцвіт», Великородна Аріана взяла участь у ІV Всеукраїнському відкритому  фестивалі-конкурсі військово-патріотичної пісні «Пам'ять серця», м. Київ.

   УТЕМ (учнівський театр естрадних мініатюр) «Йогурт»

   кер. Корсун Т.Ю.
2017 р. – дебют вихованців УТЕМ «Йогурт» у фестивалі-конкурсі «Першоцвіт». До відзначення Міжнародного дня захисту дітей  йогуртинці зі своїм керівником відсняли конкурсний відеоролик.

   Тренажерний клуб «Аполлон»

   кер. Неділько І.О.
  Тренажерний клуб – місце, де вихованці  відновлюють і підтримують гарну фізичну форму та піклуються про своє здоров’я. Адже систематичні силові тренування в тренажерному залі дозволяють їм вирішувати цілий ряд завдань: привести в норму вагу, зміцнити м’язи, поліпшити витривалість, збільшити об’єм легенів, звільниться від дискомфортних відчуттів в хребті, підвищити імунітет, зміцнити дихальну та серцево-судинну систему.

   Гурток інформаційно-комунікативних технологій

   кер. Бровко С.М.
   Відвідуючи гурток учні оволодівають основними навичками роботи з комп'ютером, знайомляться з його можливостями, розвивають логічне мислення, шляхом роботи з навчальними програмами одержують комп'ютерну підтримку знань та навичок, набутих на інших уроках, навчаються використовувати комп'ютер для складання текстів та малювання, розвивають свої творчі здібності.

«Я ніколи не буваю так зайнятий,

як в години свого дозвілля»

Цицерон